Elikkk Biberon ve emzik almadım almayacağım onun yerine kaşık biberon aldım sütünü sağıp vermem gerekir sonra vereceğim meme reddi olmasın diye
muartay zmgdnk ben biberon olaran mimijumi ve aventinkini aldım ama kesinlikle mimijumiyi kullanırım avent yanında hiçbirseymiş onu anladım. Emzik olarak da avent 0-3 ay ve 3-6 ay ayrı ayrı aldım
Aysingeldiislerdegisti zmgdnk biz 4aylığız ikiside güzel biberon ama ilk aylar için avent bence hızlı şimdi bile kızıma hızşı gelio ilk aylar için akış hızı açısondan dr browns bence. Emzikte biz nukla başladkk aldı hemen sıkıntı çıkmadı o biraz debeme yanılma olabilir
Sonnur2 We baby küçük suluk olabilme özelliği olanı aldım çok küçük olan Nuk’un cam biberonunu aldım büyük Philipsin de orta boy 😁
Busraatpl Ben avent almıştım anne göğsüne en yakın diye ama ne kadar öylede dese bebeğim bikaç gün mama yemek zorunda kaldı ve beni emmek istemedi. Siz yine her ihtimale karşı bulundurun ama bence elinizden geldiğince kullanmayın
Zeynpatak zmgdnk oglum2530 kg dogdu 35. Haftada kucuk olmasina ragmen tuttugu tek emzik avent soothie . Onun haricinde 2 tane daha emzik var tutmuyor . Biberonu da dr brown gaz yapmayn aldim ama daha kullanmadim . Mama vermistm basta bikac gun kasikla verdim biberona alismamasi icin