yigitmom_ Merhaba kızlar 11 haftalık gebeyim ve bir is yaptigimda ve yürüdüğümde belim direk sol bacağıma ağri giriyor ama öyle böyle degil cok şükür kusmam pek yok sizlerin nasil geciyor cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz ? 😍
Svgcn Benim bulantılarım azaldı gibi. Ama dediğiniz gibi ara ara benimde belime ağrı giriyor ve sürekli ateş basıyor. Henüz cinsiyet tahmini yapmadı doktor amcamız
emreselvi Benimde düşük tehlikem var progestan içiyorum ağızdan oda baş dönmesi hafif bulantı yapıyor ben bayramdan bir hafta önce gidicem 16 hatftalikken şuan 11 hafta 6 günlük
Glycn Hiç kusmam olmadı çok şükür canim 🙏🏼 Ama bugün markette alışverişi fazla kaçırıp eve kadar taşıdığımdah heralde biraz kasıklarimda ağrı mecvut ve felaket ağırlık çöküyor artık üstüme 🙈
bsyaaa Bizde 11 haftalığınız biraz iş yaptığımda bende de aynı şey oluyor belime ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum ama dinlenince geçiyor biz biraz ultrasonda ileri gidiyoruz doktorumuz cinsiyemizi erkeğe benzetti ama kesin erkek demedi
gulsah_765 11+4 teyim ağzımda ekşime ve acı tat oluyor sizde de var mı kızlar, neden acaba çok kötü bi his tavsiyeniz var mı?
Pitircik2019 gulsah_765 aynisi bendede var cok kötü bisey o yüzden bulantim oluyor yoksa hafiledi aslinda