Cemremin Arkadaşlar doğuma yakın kuaföre ağdaya gidicem ama canım yanicak diye korkuyorum acaba uyuşturucu kremlerden kullansam ağda öncesi bebeğe zararı olur mu
GizemBurak Cemremin ben 37 haftalikkkrn yaptrdm acima pek fazla olmuyr ama benm vcdm alerjik oluyr agdaya karsi heryerim sivilcelendi agda yaptrdgm bylee bi durumun varsa yaptrma cok zorlanrsn
Ozgeb Cemremin bende aynı dertten muzdaribim emla diye bir krem var duymuşsundur onu kullanmayı düşünüyorum doktora sorup 😭 çok agrıyor diğer türlü
Gamze895 Bende 29 haftalığım bu hafta gidicem kuaföre alışmak için doğuma tekrar aldırıcam öyle daha iyi olur bence sende öyle yap
Nagihans Kizlar doktorum bana kasilma vs bsey yasarsin riske atma hic dedi bende kararsiz kalfim zarari olur mu
Hotic Cemremin kremden sonra belki yapışması zor olabilir ya. Yani tüyleri kırabilir böylece daha cabuk cıkar. Pudra işe yarayabilir bu durumda.
Hotic Cemremin tabi bebeğe zararı olur mu bilmem basit bi gargarayı bile pek önermiyolar. Biraz sabret 5 dakika ☺️
Cemremin Hotic acısiz ağda olsun ıstiyorum gerci hamilelikten önce pek canımın kiymeti yoktu 😂😂😂insan hamile olunca kendini daha bi nazlı hismi ediyone 😂
Cemremin Ececce Aynn permatigin canı sağolsun 3 günde bir pırıl pırıl ama doğuma ağda yaptırmak istiyom bende
Hotic Cemremin daha önce denedin mi bilmiyorum da sanki o kremler pek etkili değil ya psikolojik gibi geliyor bana. Kendim de hemşire olmama rağmen hiç kullanmadım ben etkisine inanmıyorum 😂
GoksuNur GizemBurak Ağdadan hemen sonra duşa girince bende de öyle olmuştu sizinki de öyle olabilir mi ? Ağda sırasında Gözenekler açıldığı için duş için biraz beklemek gerekiyormuş.
Cemremin Hotic yok daha önce hiç kullanmadim ablam epilasyona gidiyo orda aciya danamayanlar alıyormuş tabi kendiside kullanmadigi için etkisini bilmiyormuş