Elvn Bugun doktora gittim belim agryordu ama nstde hic sanci cikmadi 0 sanci 37+5 suan doktor kendiliginden gelmzse 38+4ken yani persembe gunu gel yatis verelim alalim dedi suni vercek yani carpintim var dedim kalbimde kardiyolojiye gttim kalbimde kucuk bi skntı cikti doktrm bunu ogrennce epidural yapablrm dedi bende simdi dusunuyorm epidural olcaksa direk sezeryan olrm hic normal dogumla ugrasmam szce haklimiyim mantikli mi dusunyrm bi fikir lutfen
Elvn Ikosa bnde normal istym ama hem suni sanci vervek hem epidural yapcak epidural olcaksam drek ikinmayla ugrasmam yatarm keser bicer alr haksz miyim uf ne dusuncegimi sasrdm
Ikosa Elvn orası öle tabi cnm ama sonrasını düşününce işte insan bi napsam dio 🤔 kuzenim 2 sene önce sezeryan oldu hala üşütünce agır kaldırınca agrısını cekio 😔
yagmurtpl Elvn biri normal biri ameliyat aynı şey değil, tabiki doktorun daha iyi bilir, kalbindeki sıkıntının durumuna göre karar ver bence, Allah şifa versin, inşallah iyi olursun
Nata97 Canim normal dogum ola Biliyorsa seseryana pek Yanasma. Bende de carpintu vardi ama sikinti degil Doguma onemli problem degil yani
Elvn Nata97 aynn engel deglms ama epidural istemym kndi sancmla dogrmak istmym epidral olcaksam drek sezeryan olayim dyom nsl szc3
Nata97 Elvn bence epidural Olsa bile Kendin yap dogumu. Sezeryanla olunca amelyat yapmis oluyorsun birebir hemde bir kesi kaliyor dikis falan. Bide bebek alismayarak direkt dunyaya geliyor saglik acisindanda iyi degil. Tabii mecbur kalmadkca normal Dogum derim
Alihaktaninannesi Elvn benim şuan normal gözüktüğü halde ben epidural istiyorum sancısız ve normal doğum sonuçta yine normal doğum yapmış oluyosun ve hiç sancı çekmeden ve yapan herkes çok memnun
Nata97 Elvn yoo sanci gidiyor ama ikinma hiss geliyor (tuvalete cikma istegi gibi) bence epidurel cok iyi icat
Elvn Alihaktaninannesi ama canm sana ikin dcek sn hissetmedgn icin bilemcn ikinip ikinmadgni daha zor degl mi
Alihaktaninannesi Elvn doktor zaten yanında ve kasilmalarini hissedebiliyomussun canım sonuçta hiç hissetmesen yürüyemez edemezsin ama sen yuruyebiliyosun epidural vurulduktan sonra hareket ediyosun ikindigini da hissedersin hissetmesen bile sana yardım edicek doktorlar olucak