MinikMucizem42 Nesringurkan bana 2 hafta sonrasina randevu verdi doktor tam 20 haftalik olacaz o zaman
tucesfk Ben henüz 7 haftalık olacağım doktor ikili test ve detaylı ultrason istedi genelde ne zaman öneriliyor acaba bu testler ?
Ozlemkurttt tucesfk aynen 12 ile 14 olur ikili ense kalınlığı ve burun ölçümü için detaylı da 20 ile 23 de yapıyolar kuzum doktor sana tam ne Dedi
tucesfk MinikMucizem42 bende anlamadım yönlendirdi bazı arkadaşlarım randevu alana kadar zaten 1 ay bi sure oluyor yoğun oluyor anca sira geliyor dedi ama bilmiyorum
tucesfk Ozlemkurttt canim önce muayene oldum kalp atışı var dedi sonra kağıt verdi perinatoloji ve ikili test icin randevu al dedi benim de o zaman bilgim olmayınca sorgulamadim sonuçta doktor söyledi vardır bi bildiği diye
BesteCanerKutluzolu tucesfk gittiğiniz hastane yoğunsa haftanıza göre ancak sora gelir diye demiştir. Size haftanızı sorarlar zaten randevu alırken ona göre verirler
Ozlemkurttt tucesfk doğrudur kuzum arkadaşın deeipi gibi yoğunsa ondan de demiştir bişey çıkmaz Allah'ın izni ile 🙏🏻