Selvidaglar Kızlar 27. Haftamdayım oğlum olacak Allah izin verirse. Ama bir bebek bir saniye mi durmaz. Hiç mi uyumaz asla durmuyor sürekli kıpır kıpır gece gunduz var mı böyle olan ya
Neseozkan Selvidaglar canım ben 31 haftalık hamileyim aynı durumdayım hiç ama hiç durmuyor sürekli oynuyor ☺️
Yusbur Selvidaglar bizde 34+3 olduk kızım içerde dur durak bilmiyor son haftalarda yeri daralıyor hareketleri azalıyor diyorlar ama bizde tam tersi 😂
Sengulkrgz Selvidaglar benimkide masallah suphanallah oyle 26 haftaligiz suan sagda hissediyorum surekli karin yukari cikio iniyor🤗😁
Gultenefe Selvidaglar cnm 37 38 e kdr bnde oyleydim gece uyuyamiorm die agldgmi biliyorum 40 +3 um mesela son hftlrmdada yeri daraldi cok hareketli dgl
Selvidaglar Yusbur anam ben de ondan umutlanıyordum 😬 son haftalarda da böyle olacak demek ki neyse sağlıklı olsunlar da 🙏🏻 Acaba diyorum rahat mı değil de surekli oynuyor
Yusbur Selvidaglar vallahi bilmiyorum ki canım rahat mı değil mi benimkisi birde sürekli sağ tarafta yatıyor poposunu dayıyor aşırı derecede sertleşiyor🤗 Sağlıcakla gelsinler tabi en önemlisi o 🥰
CerenAnne Biz de 33. haftadayız,epey hareketliyiz 🙂 Aman tersi olmasın da, varsın göbeğim tekme torbasına dönsün
Tubademir85 Selvidaglar 36+4 oldum hatta ultrasyonda 38 göründük önden gidiyoruz iriyiz ama içerde kıpır kıpırız🙏😁💙saglıklı olsunlar da bunlar güzel heyecanlar 🙏
Ahsen1625 Selvidaglar Ayni canim benimki de oyle bazen acaba bi sorun mu vardiorum.babasini ariyip sikayet ettim dun :)))) 24 haftaligim
Gktg2009 Bende siz gibi diyordum bu çocuk hiçmi uyumaz diye bi ara ultrason da hem uyuyor hem hareket ediyor diye görünce doktorum eyvahh size dedi😬 şimdi 38 haftalığız
Askkokuluyavrum Selvidaglar 21. Haftadayım Ve çok nadir hissediyorum o yüzden sürekli korku Ve evham içindeyim Rabbim bana da o günleri göstersin sürekli kipirdasin içimde insAllah 🙏🙏🙏