Ftmemne Merhaba hanımlar son zamanlarda aşırı acı aşeriyorum. Normalde de severdim ama bu sefer farklı. Düşününce bile ağzım sulanıyor o derece. Başına gelen varmı? Yada zararlı mı? Bilgisi olan var mı?
Pamuk34 Ftmemne ben canim ya tatli yedim smdi ama Aklim hala aci biberde valla hamilleikte deli gibi aci yiyorum bende ayniyim 🙈😊😊
Arzumms Ftmemne o kadar güzel anlattın ki canım acı biber turşusu çekti 😂😂 valla ben çok yedim bir şey olmaz inşallah🙄🤗
Denizanne Ftmemne 30 haftalık hamileyim şimdiye kadar acının her türlüsünü yedim. Hataylıyım da birazcık 🤣 şuana kadar bebeğimde bende gayet sağlıklıyız. Tabi yinede benim bağışıklığım var ondan bi problem olmamış olabilir canım yanlış yönlendirmek istemem
Ftmemne Arzumms hahaha vallahi öyle böyle değil her türlüsünü canım cekiyor çorbanın üzerine koydum yetmedi cinbiber yiyorum beraberinde 😂
Eminef2161 Bir kavanoz bitirdim böyle değişik bir turşu adını unuttum dilimli biber 😂😂 yanına makarna karıştırdım yedim ayran içtim o yüzden midem yanmadı 🙈
FSCMK Ftmemne haa öylemi bizde böyle ama erkekler içindir acı ama benimde acılı turşu kokusu istemişti canım şimdi kızım olucak 🥰
Ftmemne FSCMK ya hiç inanmıyorum acı ekşi tatlı cinsiyet belirlenmesine.. Tamamen her anneye özel bir durum bence☺
1ogrencianne Ftmemne bir de çok acılı şalgam suyu içtim 😍 memleketime gidince getirmeyi düşünüyorm 5 litre daha deli gibi içesim geliyor 😂
Pamuk34 Ftmemne benim erkek full aci kizimdada full tatliydi yani bencede sacma ama bu ara duyuyorum eksi aci limon erkek cikiyo😂
Ftmemne Pamuk34 valla anlamadım 😂 kiminde tutuyor demekki. Benim 3. Gebeliğim hiiç hatırlamıyorum ne yerdim ne içerdim 😂 kızımda var oğlumda. Ama ilk defa acı aşerdim bu kadar eminim