Pln1994 Merhaba arkadaşlar yüksek tansiyon problemim çıktı gebelikte alfamet kullanıyorum tansiyon ilacı bugün normal kontrole gittim Doktorum artık gün verelim dedi sürekli sidddeli bas agrısı yaşıyordum tansiyonum ilaç aldığım halde düşmüyordu 37+3 de olmamız gerekiyorken 36+6 çıktı bebeğim doktor artık gerileme başlamış Yüksek tansiyondan dolayı beklememizin anlamı yok dedi daha çok gerilemeden Durmuş gelişimi alalım dedi 3 kilo civarı olmuş dedi +400 gr eksik de fazla da olabilir dedi solunum cihazına bağlayabiliriz de bağlamayabiliriz de dedi küvez de kalır mı sizce bu durumu yaşayan var mı bir de genel anestezi istiyorum tansiyonum Yüksek diye korkuyorum spinal öneriyorum dedi genelde artık kolay kolay genel anestezi yapmıyoruz dedi bir de kilolu olduğum içinde belki belden zor bulurlar iğne yerini diyor Doktorum tansiyonumu kontrol altına almak için spinal olursa zor olur mu sizce bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim sağolun uzun oldu biraz kusura bakmayın ama tedirginim ilk gebeliğim mazur görün lütfen 😇🙏🤗
Pln1994 Yasemincifci Amin inşaallah cümlemizin senin de yar ve yardımcın olsun inşaallah bacım eksik olma cok sağol Allah razı olsun dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden 🤗🙏😇