BurcuUur Bu gün kontrol e gittim ve oğlumun uyluk kemiği uzunluğu 2 hafta geri çıktı böyle bir şey başına gelen var mı doktor genetik yapı diyor ama kafam çok karışık
iremurat BurcuUur aynen bizimde kisa simdi 30 haftalik hâlâ kisa bizede genetik dediler ama bende korkuyorum 😔
BurcuUur iremurat ilk ne zaman belli oldu ben 15 gün önce detaylı ultrason baktırdım her şey normaldi bu gün doktor muayenesinde çıktı nette araştırdım bazılarında da 30 haftadan sonra çıkmış sizin doktorunuz ne diyor
iremurat BurcuUur benim de 22. Haftada falan cikti canım. 4 boyutlu ultrasona gittik down sendromuna benzemiyo yüzü dedi bizde genetik diye düşünüyoruz napicagimi şaşırdım
BurcuUur iremurat benimde 3 lü tarama testi riskli çıkmıştı ama detaylıda ense kalınlığında burun kemiğinde sorun çıkmadı kemik kısalığı belirti mi peki ben bilmiyorum
iremurat BurcuUur evet belirti demişti ama baska bi sorun yoksa bence genetik inşallah sağlıklı olucak bebeklerimiz
BurcuUur iremurat inşallah canım çevremde aldır kesin hasta denilen bebekler bile sağlıklı dua edelim bol bol 🙏🏻 Hiç bir şey çıkmayacak Allah’ın izniyle