Fidansvnccm Hanimlar 18+5gnluk hamileyim ve bas agrilarim oluyo sabah kalkinca bi basliyo yatana kadar gecmiyo her gun degil ama ara ara napicam boyle olan var mi hic bi ilac da kullanmiyorum sormadim da doktora
Biyolog Fidansvnccm minisot alabilirsin demişti bana çok dayanamazsan. Bende de migren var şuan 7+4teyim. Benimde geceden başlıyor sabah uyandigim ana kadar devam ediyor. Ama ben ilaç içmedim dayandım.
Demirleblebi Fidansvnccm bende ilk haftalar baş ağrısı olmuştu. Doktorum magnezyum verdi. Gerçekten baş ağrısı geçti. Hala ara ara kullanıyorum. Hem kaslara bel ağrılarına ve en önemlisi hamilelikten kaynaklı stres ve kaygıları gidermekte işe yarıyor.
SezenFst Canım bende 8+6 haftalık gebeyim bu baş agrilarina en iyi cozum bol sıvı tüketmek baska çare yok
SezenFst Fidansvnccm demir eksikligi kalsiyum eksikligide olabilir doktora sor bunu canim ilerki zamanlarda sana engel olur
Zeynep7777777 Fidansvnccm bu zamanlarda biraz çekmek zorundayız ben bi hafta geçmediğini bilirim şimdi çok şükür biraz hafifledi sinüzit yada migren varsa gebelik tetikleyebiliyor birde her ihtimale karşı tansiyon kontrolü yapın
Serenaynaynay Fidansvnccm kuzuu şakak ve alnina az bisey vicks sür, sonrada islak bi bezi alnina koy. o serinlik genisleyen damarlari dinlendirerek agriyi hafifletiyormus. Bizzat kendimde denedim. cok sukur etkisini gordum 😊
Fidansvnccm Zeynep7777777 migrenim ya da baska bsiyim yok da tansiyona da bakiyorum normal cikiyo anlamadim
Fidansvnccm Biyolog doktora da hic sormadim 2 haftadir boyle bu ayin 15.de gidicem sorarim artik dayanilcak gibi degil allah yardim etsin hepimize