Umrancakmakk Selam hamiş anneler nasılsınız size bir sorum olucak ilk bebeğim olduğu için bir bilgim yok herkes bir şey diyor bende burdan fikir alayım dedim sizce hangi bezi kullanmalıyım hem kaliteli olsun hemde fiyat olarak da çok ucuk olmayan sizce hangisi ??
hunilimom Umrancakmakk can bebe aldım ben canım 2 numarası 68 tane var 24 tl sleepy de 20 kusur bise onun içim de 46 tane var burdaki marketlerde öyle gördüm ben yaşadığım yerde
EnginDenizim Cansu57 benimde tavsiyem minnies ben cok memnunum pişik sizma tasma hic bir sorun yasamadik oğlum 1 yaşında. Şimdi kardeşi için kullanicaz İnşaAllah.
AyEr Mavkumvoled henuz oğlum dogmadı kac tane oldugunu hıc bılmıyorum canım dolabına koymustum ben uygun dıye aldım 🥰
Cansu57 EnginDenizim evet canım bende araştırarak o bezi aldım ama daha kullanmadık memnuniyet oranı fazla inşallah bebeğe de uyar. İlk başka sleppy düşünüyordum ama talep artınca fiyatı artırıp adedi azalttılarç
AAyssee Umrancakmakk canım her bez her bebege yaramiyor sen deneyip kesfediceksin aslinda ben sleepy aldim mesela pişik yaptı mecbur degistirdim smdi prima aldim
Semradmrky Bende bebeğim doğmadan indirim de diye sleepy aldım kızımı pişik yaptı beğenmedi bezini değiştirmek zorunda kaldım şimdi molfixe geçtik geçti şükür şimdilik sıkıntımız yok o bezlerde elimde kaldı hep