Betzm Merhaba arkadaşlar 13+2 gebeyim birkaç gün önde gidiyor bugun detaylı ultrasona girdim ense kalınlıgı için ben testleri yapmak istemiyorum kalp atışını dahi bugun duydum çok radyasyon olmaması için ense kalınlığı normal dedi çok şükür herşey seyirinde gidiyor doktora gerek görürseniz diye yapalım dedim bence yap vs şeyler demedi ultrason doktoruda aynı şekilde öyle birşey demedi sizler ne düşünüyorsunuz bu arada cinsiyete kemik yapısı kız gbi ama henüz erken dedi umarım herşey yolundadır inşallah 🙏❤️🐥
Modies Betzm ben sadece 2li test ve detaylı ultrasona girdim. Başka yaptırmak istemedim. Ama ultrason ses dalgası diye biliyorum ben radyasyon çok çok az olsa gerek
Betzm Modies ilk haftalarda küçük diye çok gitmedim şümdide testleri yaptırmadınm hayırlı olsun sizede inşallah
Modies Betzm valla yaptırmamanız da hiç kötü değil 🥰 biz de yaptırmamış olduk. Fetal dna yaptırın dediler 2li testte risk çıktı. İstemedik 3lü 4lü de yaptırmadık. Detaylıda görürüz dedik bizde ☺️ İnşallah gönlünüze göre olur herşey
Edanr Vala ben 2li test ve detayli ultrasonu yaptirdim cok sukur kafamda rahatladi ultrason bebege zararli degil ses dalgasi sadece beb hamile kaldigimdan beri 2 hafta da bir giriyorum ultrasona cok sukur hersyim normal 22.haftamdaym cok sukur bir sorun yok