Hppymom
[bilinmeyen] kocanıza söyleyin dr a gitsin hamilelikte kafasına göre ilaç kullanamaz
Caglabsrr
O haftalarda mide bulantısı gayet normal benim de o haftalarda başlamıstı bisey olmaz merak etmeyin 13 14 haftasına ulasınca bulantıları biter Allahin izniyle
dere07
[bilinmeyen] bey efendi buraya bayanlarin arasına girmeseniz iyi olurdu ama ilk aylarda kusmasi ve birşey yiyememesi normaldir bende de aynı şey olmuştu ama doktora bir görünün doktorun farklı bir tavsiyesi olabilir
Pelin86
Ziyami erkeklerinde katildigini bilmiyodum .
Sanirim geçenlerde bir bayan bayan yazmisti olur olmaz herşeyi yazmayin diye erkeklerde giriyor.
Karşi degilim tabiki ama bilseydim ona göre katilirdim .
Sengulkrgz
[bilinmeyen] ILGILI BIR ES OLMANIZ COK GUZEL FAKAT BURASI GENEL OLARAK GEBE BAYANLARIN KULLANDIGI BIR SAYFA ERKEK KULLANICI ADI ILE YAZILAN POSTLARA KIMSE CEVAP VERMEZ O YUZDEN ESINIZIN ADINA BIR HESAP ACINIZ O SORUNLARINI PROBLEMLERINI VS KENDISI YAZSIN.CUNKU BAZEN BURADA COK OZEL KONULAR KONUSULUYOR LUTFEN BU KONUDA ANLAYISLI OLURSANIZ SEVINIRIM...SORUNUZA GELECEK HAMILELIKTE MIDE BULANTILARI COK NORMAL KIMISI GEBELIGIN SONUNA KADAR KIMISI GEBELIGIN BELLI BIR DONEMINE KADAR MIDE BULANTISI YASAR.DAYANAMAYACAK HALDE ISE DUZGUN BESLENEMIYORSA HAMILELERIN KULKANMIS OLDUGU ZOFER ADLI ILACI GONUL RAHATLIGIYLA KULLANABILIR.