Halidemat A1907 Benim 32+4. Çok şükür bebeğim sağlıklı iyiyiz maşallah. Ev işi yoruyor bebek baş aşağı duruyor her gittiğimde. Baskı yapıyor doktor yorulma fazla yürüme yolculuk yapma dedi
Gulnur A1907 asiri mide yanmasi bi tuhaflik var uzerimde yemek begenmiyorum acikiyorum ama yiyemiyirym😕😕
Tgb 32+5 haftalıgız bizde 😊 şükür herşey yolunda ama artık kasıklarımda ince ince sancı kramp gibi hissetmeye başladım
A1907 Tgb bende 32+1 kasıklarda sadece yorulunca ve ayakta fazla kalınca agrı giriyor. Bir de rahime inceden sızı basıyor. Sanmı acaba
EmineKuzu Bende 32+6 yız kasıklarım çok ağrıyor yürümekte çok zorlanıyorum 2 yaşında oğlum var ev işleri oğlum yoruluyorum biraz
A1907 EmineKuzu küçük cocugunuz olmasa belki yorulmassınız o kadar ama allah yardımcınız olsun zor evdekiyle de birlkte ugrasmak
Mahlikarumeysa Bizde 32+2yiz kızlar tecrübeli anneler yardım başlıklı yazdı yazdım bakabilir misiniz sizde yaşıyor musunhz öyle şeylrr
Tgb Serap_tulum Evet 4.ayın 8 demişti ama biz 31 haftalık sanıyorduk son ultrasyonda baktık 32 haftalık 4.ayın başında gelecek galiba
Serap_tulum Tgb yani bizimde sat a göre 1 nisan görünüyor ama ne zaman geleceği belli olmaz bebişlerin ☺
Serap_tulum Tgb 32+2 de kontrolde ultrasona göre 24 mart çıktı gelişimi önde olduğu için ama bu değişebilir dedi doktorumuz
Baharobanolu Bizde 32+ 5 günlüğüz 🤗🤗herşey normal çok şükür 4 yaşında oğlum var bazen o beni yoruyo yürümekte zorlanmaya başladım 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻
A1907 Halidemat bu haftalarda benimde agrılarım baslıyor sanırım. Azıcıl bi yürüme de ayakta kalmada hemen kasıklardan agrı yapıyor. Dikkat etmek gerek
Baharobanolu Tgb en son 31.haftalıkkın gittiğimde doktorum kilosu 2.230 gr demiştii sonra acil gitmiştim 32.2 günlükken doktorum yine muğayne ettiğin de tombul bir kızın olucak dedi 🤗🤗🤗
Betbet Ben de 32+5 haftaligim. 1 haftadir falan adet agrisi gibi ufak ufak sanci oluyor arada ama rahatsiz etmiyor hic. Arada bir nadir olarak yagli be baharatli yersem mide yanmasi oluyor cok az baska skintimiz yok cok sukur 🤗🤗
A1907 Betbet aynı durumlar bende de var cnm bebek agırlastıkca hareketler kısıtlandıkca kasık agrıları adet sancısı gibi gelip geçiyoe benimde