Sinembuse Sizlerde benim gibi dış agrisi cekiyomusunuz ağzımdaki bütün dişler ağrıyor anlam vermedim 😭
Mervebuglemsura Sinembuse beeeen😢😢😢2 gündür ağrıyor.. Sol tarafımı hissetmiyorum resmen.. Gözlerimin içine kadar agriyor😢😢😢
Uurbsra Sinembuse benim damaklarım şişiyo canım bazen ama dr kesinlikle tedavi yasakladı dayanamazsan anca dedi
Gulgulcan Sinembuse bende de var daha önce olmamasına rağmen neden şimdi diş ağrısı çekiyoruz anlamadim
Nursemom0857 Kızlar kalsiyuma yüklenin. Yoksa ağzınızda diş kalmaz. Gebelikle kalsiyum ilk dişlerden çekiliyor. Aman dikkat
Sinembuse Nursemom0857 canim okadar çok yoğurt süt tuketiyoruk ki anlatamam ona rahmen boyle demek ki tüketmesem kim bilir nolucak
Sinembuse Bende hiv bir sıkıntı yoktu kızlar 31 haftada başladı 34 haftalık oldum hala var bütün dişlerin ağrıyor yapılması gerekenler yapıldı ama hala ağrıyor napicam bilmiyorum yaşını almış teyzelerde nevazildir o diyor bütün dişler ağıyorsa gebelikte oluyormuş duaları varmış ama şimdi nerde onları okucak hoca☹
Mervebuglemsura Sinembuse 28+4 haftaligim l.. Herhangi bir işlem yaptırmadı.. İdare etmeye çalışıyorum. Karanfil tuzlu su filn.... Umarım daha fazla siddetlenmeden geçer 😢
Nursemom0857 Sinembuse düşün ki bebeğin ne kadar ihtiyacı var. Yediklerimiz yetmiyor, depodan kullanıyor... 🤷♀️🤷♀️
Caglabsrr Sinembuse hic sorma canım 3 gundur dis agrisi cekiyorum ölecek gibiyim geceleri agridan duramiyorum hele ama benim disim apse yapmis ve yanagim baya sisti doktorum tedavi icin izin vermedi ilac yazdi simdilik onunla idare ediyorum😣
Sinembuse Caglabsrr Benimde 20 lik dışın kökünde iltap varmış canim ıste doğumu bekle diyorlar ama gelip bide bize sorsunlar ☹
Caglabsrr Sinembuse aynen oyle dis agrisi gercekten dayanilacak gibi degil😞 sen kac haftaliksin canim