Durumm Kızlar çok kararsızım en yapacağım konusunda... 3lü(beşik dolap şifonyer) takımlardan mı alsam park beşik mi alsam napsam bilemedim
Canoglumbenm Durumm şuan için ilk olarak beşik canım. Oda için çok erken bana göre. Çünkü bebek ayrı odada yatmicak ilk zaman. 1 yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum
Sinembuse Canim ben odasını aldım sonradan genç odası olabiliyor beşik falan almadım bence cok gereksiz park yatak aldım istediğin heryere gidiyor rahat ve çocuğun kendini aşağı atma riski az 5 6 yasa kadarda kullanır. Ki benim aldığım yatakta beşik sonrafaan genc odasi oluyor baya geniş sende öyle yapabilirsin 😊
Sinembuse Durumm beşiğin markasını hatırlamıyorum ama odayı yoyodan aldım canim baya kullanışlı bi ürün.
Kahramanlar Ben beşik aldım yatak odama koydum birde hamak var Onu da yanıma koydum hamakta uyutup beşiğe koyacağım büyüyünce ablası ile beraber kullanacağı bir oda yapacağım o yüzden oda almadım bebekken kullandığını büyüdüğünde kullanamıyorsun oğlumda sattım ben şimdi büyümeden yapmıyacağım oğlum büyüdü araba yatak diye tutturdu oda yaptık
Sinembuse Bebegiiim https://www.instagram.com/p/BNGp2GPh4UY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nyjr10fo6gdy
Bebegiiim Sinembuse Sadece yatak mı 500 canim besik olarak ki hali varmi acaba sende fotografini atabilirmsn rica etsem