Dilara91 Selam hamişler seker yüklemesi hakkında neler düsünüyosunuz sizce gerekli mi 25 haftaya girdim te bende henüz kararsızım yaptırsam yaptırmasam mı diyorum ?
humaninannesi61 Dilara91 Ben kanımdan takip ettirdim. Biraz pahalı testler ama o şekerli suyu içemezdim
Zeynepdenli Dilara91 yaptır tabiki ben yaptırdım birşey olmadı sadece midem bulandı çocuk etkilenmiyor senin şekerin ölçülüyor ve eğer şeker varsa o zaman bebeğe zarar verir
BusraCk Dilara91 canim sadece mide bulandiriyoe Zor iciyorsun bebek icin bi sakıncası yok sonuçta şekerli su 😊 ha amniyonsentez olsa yaptırma derdin çünkü bebek hareket ederse igne bebeğe değebilir yani aradaki farki demek istedim
Mrv93 Ben açlık ve tokluk şekerine baktırdım bir problem çıkarsa yaptırırız dedim doktorumda en mantıklısı dedi ve gerek kalmadı
ATC Dilara91 ne midem bulandı ne de başka biley oldu bende yaptırdım mutlaka yaptır bende şeker çıktı ve diyetle devam ettim diyete bu hafta ara verdim hemen bebeğim irileşti ve suyu fazlalaştı ve bu da erken Doğum riskine yol açtı