Candaan Edaorde00 canım kahvaltıda bal ve tereyağı tüket muz yumurta kaşar mercimek çorbası yumurta kilo aldırır inşaAllah
AyEr Kubrayesilsu hep yatıyorum ılk zamanlar dusuk rıskı sımdıde erken dogum dualarınızı eksık etmeyın balım❤️
Ebrs Kubrayesilsu gelisimine normal dedi doktorum, insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi 🙏🤲
Gkayra Kubrayesilsu doğum sata göre olur demisti Dr.haftanin önde gitmesi bebeğin gelişimi ile alakaliymis,hepimize kolay ,sağlıklı doğumlar olsun inşallah... 🤗👶
Kubrayesilsu Ufkumm canım arkadaş yazmış sende bol bol tüket bebeğin sağlıkla kilo alır o zaman. Ben muzun tereyağı balın yumurtanın kaşar peynirin mercimek çorbasının gerçekten etkisini alıyorum.
Kubrayesilsu Bebekveben aslında tam haftasına göre 1500-1650 arası . Son haftalar hızla alır kiloyu ❤️ Benim genetik sanırım. Şişkoluktan değil boydan fazla çıkıyor kilosu. Bende babada herkes uzun
Bebekveben Kubrayesilsu bizimde başlarda doktorumuz iri bir bebek olacak diyordu şimdilerde fazla kilo alamıyor yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah daha iyi oluruz