Safinaz Kabarik maşşallah 🧿🙏rabbim dahada iyilikler versin canm bende 34 haftalık hamileyim ama 2 hafta geri bebek dahada geri kalmasından korkuyorum birde zaten zayıf ve erken olacak 🥺 inşallah zamanında ve sağlıklı olur 🤲
Kabarik Safinaz muz ve sodanin cok faydasini gordm hergun bitane sizde yiyin cabuk toparlar ara ara ceviz de atin agziniza. 37 cok da erken degil merak etmeyin demekki risklerimiz var. hersey guzelmolur insallah 👏👏
Safinaz Basaksmrdyn inşallah senin ve bebeğin için herşey yolunda ve çok güzel olur rabbim hepimizindir yardımcısı olsun bebim durumum biras karamsar ve karışık maalesef 🥺 inşallah düzelir de zamanında doğar bebeğim
Edaaalll HandanPkr merhaba bende 33 haftalık hamileyim 2 kilo oğlum karın çevresinde gerileme varmış bunun için erken Doğum riski olabilir mi acaba teşekkür ediyorum
Safinaz Edaaalll bunu doktor daha iyi bilir canım ama benim erken doğumu tetikleyen sıvı azlığı ve gelişim geriliği
HandanPkr Edaaalll benim yattığım hastane kadın ve doğum üzerine ve 37.haftada alıyorlar çünkü ilerleyen zamanlarda bizden daha az besleneceklermis ve bu yuzden içerde strese girme ihtimali çok yüksekmiş 37.haftayı ve 2 kilo üzerine normal karşılıyorlar ve söyle birşey var kaç hafta geriden geldiğide önemli benim ki karin çevresi 3 hafta geriden geldiğini söylediler ve bizim plesantadan kaynaklanıyormuş. Çok geçmiş olsun dikkat edin kontrolleri aksatmayın
ceco Safinaz benim normal de gelişmesi ben zayıfhamile kaldım 45 kg ile şimdi 59 koldum 34+1 haftalığız dün kontrolüm vardı 2300 kg idi doktor normal dedi kötü değil dedi bir de sen iri doğurmasısın zayıfsın dedi çok iri beklemiyoruz doğduktan sonra anne sütünü emdikten sonra kilo alır korkma dedi
Safinaz ceco hmm evet genlerle alakalı bebek ama eşimde bebde gayet iri kilolu uzunus ben kilolu hamile kaldım 12 kiloda aldım ama bebeğim zayıf sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli diğil
Mayasey HandanPkr aaa hiç duymadım öyle bişi 😔 bizim de geriden geliyor kilosu. Perinatologa da gittim 34. Haftada 1600 gr.. Erken doğar mı dedim. Şuan erken doğum gözükmüyor dedi. Hatta 40. Hafta doğarsa 2.250 ye ulaşır dedi
Eddacan Mucizeee hiç bir ultrasyon net olarak görmez ki sadece tahmini olarak boyuna bakarak söylüyorlar ki boyu da ölçemiyorlar sadece boyundan kalçaya ölçebiliyorlar bende pek güvenmiyorum bende 32 deyim 1900 dedi
Mucizeee Eddacan 31+5 te özele gitmiştim 1750 demişti bana bidahada gidemiycem özele doğum paraları almış başını gitmiş. Fakülte de yapicam doğumu mecburen sormuycam bida kilosunu filan doğunca görürüm 22 gün kaldı zaten doğuma
Eddacan Mucizeee gerçekten öyle bütün acıyı anne çekiyor bi dünya para alıyorlar bende normal hastanede yapmak istyorum insan verir vermesine ama yazık o paraya! O parayla beneğimin başka ihtiyacını karşılarım