Safinaz Az önce doktordan geldim 😢 bende amniyon sıvım azdı erken doğum riskim vardı ve bebekde gelişim geriliği vardı bugün tam 34 haftalık olduk 36/37 haftada sezeryan olur dedi bebeğim tam 2 kiloymuş doktor zayıf dedi sizlerde nasıl 33 haftada 34 haftada bebek kilolarınız nasıl erken doğumun bebek ve benim için zararı olur mu
PrensesimDoga Safinaz bende 32 haftalığım suyum az benimde 36 da alcak dr sanırım sağlıkla o güne gelebiliriz inşallah 🙏🏻
Oguzkagan65 Safinaz benim 2500 ama neden 37 de sezaryen dedi ki bence sezaryen bile olsan 38 39 da ol erken yapma bırak anne karnında gelişsin bebeğin
nurcakir58 Safinaz benimde az suyum bitmek uzere riskliyim 2hagtaya sezeryana alicak 34haftadayim 2800 bobreklerde problem var
SuAte Yasemin01 küveze falan aldılar mı canım, bende 35. Haftadayım gelişimini tamamlıyomuş zaten bu haftada doğru mu?
Mucizeee Bende bugün gittim tıp fakültesinde randevum vardı dördüncü sezaryen olduğu için. 37. Haftada aliyorlarmis. Ben bugün 33+3 um geçen hafta bugün gittiğimde 2106 Gr di bugün 2100 Gr bence doğru olcemiyorlar çünkü ben büyüdüğünü bariz bir şekilde hissediyorum . Geçen haftadan beri bile canımı daha çok acitmaya başladı. Artık sormuycam doğuma 25 gün var doğunca öğrenirim nasılsa kendimi strese sokmak istemiyorum iki hafta sonra kontrolum var beslenebildigim kadar güzel beslenicem gerisi Allah'a kalmis yapacak birşey yok
Eddacan Mucizeee hiç bir ultrasyon net olarak görmez ki sadece tahmini olarak boyuna bakarak söylüyorlar ki boyu da ölçemiyorlar sadece boyundan kalçaya ölçebiliyorlar bende pek güvenmiyorum bende 32 deyim 1900 dedi
Safinaz nurcakir58 maşşallah 🧿 senin kilosu iyiymiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canm
Mayasey Safinaz 34+0 da perinatologa gittim. 1600 gr dedi.. Sizin gibi 2 kilo olsa keşke.. Kordonda direnç var beslenemiyoruz maalesef😢
Mybabyiscoming 1900 bebeğimin kilosu genel olarak biraz minyon 2 hafta geri dedi bacak kol vs.ölçümlerine göre. normalin altında mı hayır değil normal dedi tabi ki ister istemez moral bozukluğu oldu umarım son haftalarda doğru kilo alır