Aysingeldiislerdegisti Semrasem penye müslin battaneiye al 2şer tane çabuk kirlenio kışa da 3 pazen 2nohut battaniye daha alırsın anca oluyo
Zeynpatak Semrasem hepsi cok guzeller . 10 gunluk anne olarak soyluyorm en gerekli sey penye battaniye. Evin icinde surekli penye battaniyeye sarili duruor bebegim emerken vs sut akiyor ustune cok kirleniyor fazlaca alin derim
Semrasem Zeynpatak senin önerilerin daha önemli taze anne olarak sağlıkla büyüt inş bebeğini battaniye çok gidiyormuş anlaşılan iki üç tane alayım
Aysingeldiislerdegisti Semrasem beb annemlerle çok dalga geçmiştim kıyafetinden çok battaniyesi var diye üstüne bi kaç da hediye geldi anca yetiyo bide eylülde doğucak demişsin emin ol lazım olcak oraya buraya düşüyo hemen kirlenio
Ebrs Semrasem canim patikli pijamalari cok almissin, onlari fazla tercih etme cok giyinemiyolar. Bide şu mavi yeşil gibi olan sey kundak mi? Nereden aldın onu
Semrasem Ebrs genelde takımlarda hep batikli kundağı ebebekten aldım 20 liraydı gözüme küçük geliyor ama inş olur
Zeynpatak Semrasem sag ol canim . Aynen bikac battaniye al zibinlar kiyafetler yeter diye dusunuyorm 2 gunde bir camasir yikiyorm ben
Ebrs Semrasem yok normal patiksiz takimlarda oluyo canim, indirimleri takip edip ondan almani tavsiye ederim 😊 kundak cok güzelmiş bende almayi düşünüyorum
Saratln Semrasem maşallah hepsi çok güzel neredeyse aynı şeyleri almışız.. müslin örtüden bi tane daha alabilirsin canım
Modies Semrasem daha ne olsun yahu biz de gelelim de 😂bize de yeter. Ellerinize sağlık çok güzeller çok yerinde kullanımlıklar 🥰