Meltem553 Arkadaşlar merhabalar 38. Haftadayım aşırı kusma mide yanması vitamin eksikliği gibi birçok şikayetim 9 ay boyunca devam etti dün serum yedim yine doktorum çok zorlanıyorsun istersen sezeryana alalım dedi ama normal Doğum bekliyorduk sezeryanla Doğum daha Sonra çok sıkıntı yaratıyormuş gerçekten öylemi ? Nasıl yaşadınız bu durumları
AyEr Meltem553 benım kuzenım sezeryan oldu bır haftaya ıyılestı hıcbır sıkıntı yasamadı canım herkesın bunyesı farklı
Hhhzzzlll3545 Meltem553 hayir zorlanmadim ben sadece ilk gun bende omuz agrisi oldu diger 3 gunde oturup kalkarken biraz zorlandim ama cok degil sonra bebegime kendim baktim
Aysingeldiislerdegisti Meltem553 bende sezeryan oldum çok korltuğum halde. 2.gün kızımın herşeyini bn yapmaya başladım 10güne aiyileştim 😊
Naber Bende uc gun sonra sezeryan olacammm korkutyorlar kimsennn dedigine bakma canim cannndan can cikiyor kolay degildir amaa korkulcak bise yok bence bende korkuyorum ama yapacak birsey yok
Meltem553 Hamileliğim boyunca nasıl bu güne geldim bi bilseniz çok zorlandım ama bu son 15 gün bana o kadar uzun geliyor ki oturduğum yerden 4 5 kere kusmalar gece mide yanması beni mahvetti napcagımı sasırdım ya
Civciv59 Kızlar salı günü 40+3 te zorunlu sezeryan oldum hiç korkulacak bişey yok operasyonda ertesi gün çıktım ilk gün hastanede gaz çıkarana kadar biraz zorlandım ağrım oldu şimdi de ara ara olabiliyor dikkat etmek lazım ama dayanılmıcak şeyler değil bebeğimi emziriyorum evde geziniyorum ufak tefek işler yapabiliyorum zamanla geçecek herşey çok güzel