Sengulkrgz busratasci- ayse ebe sguat pilates topunda ziplama voneriyordu.Instagramdan bir bakin gonderilerine ayseebe diye...
Zuhresule busratasci- sürekli eğilip kalk hurma filan ise yaramıyor valla. Hastanede Sancı çekerken bile eğilip kalktım açılma icin.
busratasci- Zuhresule Sengulkrgz Sezenkarademir sürekli top üstündeymde tık yok çömelip yer sildim valla ya ama yok:)))))
Atmy Sezenkarademir benim son12 zaman geçmiyor maalesef nst sancı cıktımı hiç çatı muanesi oldunuzmu?
Ayserdeem94 Sezenkarademir yok canım aktarlarda yok doğuşun çayı var onu içiyorum Allahım yardımcın olsun🤲🏻
Sengulkrgz busratasci- sen devam et comelme hareketine ama hizli yapma sakin sakin nefes alip vererek yap yer mer silme kendini o kadar da tehlikeye sokma bel agrisi yasama😁
Zuhresule busratasci- valla ben de son 10 da suni sancıyla doğurdum tavsiye etmiyorum merdiven in çık squat yap 50 60 tane 😄
Sezenkarademir busratasci- bende artık doğurmak istiyorum inan. Ve korkuyorum da suni sancı yemek zorunda kalırım diye. Hayırlısı inşallah kendiliğinden gelirler. 😂
Sezenkarademir Atmy çatı muayenesi olmadım. Doktorum yapacağım da demedi hiç. Nst de 0 sancı 😂 benim paşanın gelmeye maalesef ki niyeti yok.