Tezcansadulla Cnm onumuzdeki 3 gunu degerlendir bu gecede dahil iliskiden once ikinizde cise snra iliski ilk 20’dakkada yerinden kalkma gerisi taktiri ilahi hadi insallah yumurtlamani anliyabilmen icin tam gununu 2 gun teste daha devam edebilirsin
SabriyeCan benim adetime 2 gün var ve öylesine bir ovulasyon testi yapayım dedim sonuç anında iki çizgi koyu oldu😳
gunesveguney SabriyeCan ben bu ay hamileligimi bu sekilde ovulasyon ile ogrendim canim adetime 4 gun kala koyu cikmaya basladi 3 gun kala ikisi esit koyuluktaydi kan verdim hamile oldugumu ogrendim adetin gelmezse test yap
SabriyeCan gunesveguney benimde adetime 2 gün var ve sabah bi yapiyim dedim öylesine ne görünecek diye sonucu görünce şok oldum 😱☺️
gunesveguney SabriyeCan bence hamilesin canim ben reglime 2 gun yaptigimda koyuydu ama seninki daha bi koyu cikmis.Insallah saglikla ilerler gebeligin ben kimyasal oldugunu ogrendim :( ama regl gunum gelmeden 4 gun once ovulasyonun koyu ciktigini test etmis oldum en azindan 😊
Deniz089 SabriyeCan acaba ilk idrarla yapılan ovulasyon testleri daha mı koyu oluyor ondan merak edip sordum🧐 daha sonraki idrarla denediniz mi? Çünkü talimatlarda ilk idrarla yapmayın deniyor, bilemedim.
Nuray23 Deniz089 normalde ilk idrarla yapilmaz evet. Ama hamilelik varsa ilkte de yapsan sonda da yapsan t cizgisi kopkoyu cikiyor bence. Bende ovulasyonla ogrendim. (tabiki yumurtlamadan sonrasinda yapilanlarda) 😊😊
gunesveguney Deniz089 yok canim ben hep oglen yaliyirdum 2. Yada 3. Idrar felan sıvı alimina dikkat edip yapiyordum
Deniz089 Evet ben de yapılmaz diye biliyorum. Yazan arkadaş ilk idrarla yaptım demiş acaba ondan mı koyu çıktı diye merak ettim ben de🧐 alakası var mı yok mu onu düşündüm@Happybsrn#10751282