Sengulkrgz Dezehs 6 kilo normal bence yaaa...26+2im bende hic almadim bel fitigim var zaten almamak icin dikkat ediyordum sukur
Sinem21 Dezehs 8 kilo aldım 26. Hafta da 😂 3 hafta geçti üstünden bence bş 4-5 almısımdır😱 tatildeydik yedik içtik🤦♀️😂
Gizem_miros Dezehs 24 haftaligim hic kilo almamistim tartiya bi ciktim 2 kilo almisim ilk oglumda 30 kilo almistim cok dikkat ettim bu bebekte 2 kiloya bile sukur diyorm 🤣🤣
Dezehs d190516 seninki de iyi cnm bem.sadece sabah ekmek kullaniyorum normalde de ama nasil oldu 1 ayda 4 kilo ben 2 ayri vitamin ilaci igne ve kan ilaci killaniyorum ondan mi acaba
Dezehs Eccess normal canim evet ama fazla karbonhidrat kullanmiyorum sabah hariç nasil oldu anlamadim
Dezehs Nisan35 seninki de iyi cnm ben.dikkat etmek istiyorum sezeryan acak.fazla kilo almak.istemiyorum ama insallah almam fazla
Dezehs AsliAsilHamza 😁benimde biraz gobek var ama nasil.oldu anlamadim birden 4 kilo.aldim 😯22 haftada 2 kiloydu
Nebahathumeyra 32. Haftadayım 20 kilo aldım 😊😊🙈 ama ben şadde hamilelikte kilo alan bir insanım ilk kızım da da 30 kilo almıştım Doğumdan sonra hepsi kendiliğinden gitmişti. Boyum 1.73 50 kilo ile hamile kaldım bunda da 70 kiloyum şimdi
Dezehs Nebahathumeyra bende ilk.kizimda30 kilo aldim bu 5. Bebegim 69 ile kaldim 75 olmusum suan 168 boyum
d190516 Dezehs benim de kullandığım 3 ilaç var totalde bi anda geliyo kilolar hiç anlamıyoruz ki 🤦♀️Belki de kullandığım takviye ilaçlar da yapıyo olabilir doktorum gayet normal zayıf hamile kaldın zaten diyo ama yine de kafama takıyorum Arada
Dezehs d190516 benim.kan degerim.cok.dusuk oldugu icin 2 ayri kan ilaci 2 ayri vitamin ve bir suda eriyen ilac alıyorum ona bagliyorum yani insallah ondandir 😄
Dezehs Gizem_miros bennde şaşırdım cnm valla 4 kilo nasil geldi nasil oldu anlamadım belli etmiyor ama iste canim.sıkıldı