Nerminn Kızlar kan testim 648.40 cıktı sizce iyimi doktorum hamilesin dedi ama kan testi ikinciye istemedi ama salı gunu ultrasona gircekmisim kotu bisey olmaz demi hayırlısıyla rabbim herkse versin yardımcı olurmusunuz
Gzmktkl Nerminn Merhaba benimde 310,67 çıkmıştı. Benden de ikinci bi test istenmedi için rahat olsun..😊
Sedefff1 Nerminn bnmde 780 mi ne çıkmıştı hamilesin cnm ❤ Korkma bişey olmaz inş başta insan bi şok yasıo inanamıo korkuyo 😅🙈 saglıkla kucgna al inş
Minaa Nerminn insallah istedigin guzel habeeleri alirsin cnm ultrasonda, ilk hamilelik olunca herseye supheyle yaklasiyo insan 🙂
Minaa Nerminn simdi baktim kzndi testime sanirim bêta degerinden bahsediyorsun 2-3 haftalik diyor 100 ve 1000 arasi
Nerminn Gzmktkl ayy insallah ilk cocugum olcak okadar cok endiseleniyorum ki doktor hamilesin dediginde bile soktaydım simdi de korkuyorum bisey cıkarsa diye uzulurum
Nerminn Sedefff1 amin canım insallah rabbim hepimizin kucagını doldursun korkuyorum bisey der diye ilk hamilelik sevincim kac gunluk acaba bebegim doktor hic bisey soylemedi sadce hamilesin dedi
Gzmktkl Nerminn 🙂 tek sen değilsin ilk gebelikte her anne adayın da oluyordur. Endişe korku mutluluk bi arada. Doğana kadar da devam ediyor😊 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin🙏
Sedefff1 Nerminn canım son adet tarihine göre hesaplamayı yapıyo korkma şimdi salı gündü keseye bakmak için çagırmıştır
Nerminn Gzmktkl insallah canım icimi rahalattın acaba kac gunlukdur doktor hicbisey soylemedi salıgunu ultrasona gel dedi hamilesin dwdi bukadar
Gzmktkl Nerminn Benim değerim senden daha düşüktü. Öğrendikten bir hafta sonra gitmiştim 5 haftalıktı son adet tarihime göre. Son adet tarihinden hesaplayabilirsin😊
Nerminn Gzmktkl oyle hesaplayınca 4 veya 5 haftalık oluyor canım ama doktor yumurtalklrın gec dolenmis olbilir dedi daha yeni bile olabilirmis dıs gebelik flaan olmaz demi canım
Nerminn Minaa insallah canım hepimizin gonlunden gecen olsun ❤ simdi daha iyi anlıyorum bu endiseyi bu duyguyu
Gzmktkl Nerminn Inşallah öyle birşey olmaz. Gittiğinde zaten doktor bilgilendirir seni. Gönlünü ferah tut. Allah hayırlısını versin 🙏