Elifmeva34 Bir yıldır evliyiz çocuk düşünüyoruz ama olmuyor. Doktora gittim bazı testler istedi hsg, hormon, sperm testi. Benim yaptığım test değerlerinde herhangi bir sıkıntı yok dedi. Ama eşimin testinde hızında bir sorun var dedi bizi üroloji doktoruna yönlendirdi. Üroloji doktoru da muayene ettikten sonra sorotol dopplen diye bir film istedi eşimin işi vardı diye hastahaneden çıktık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimi de strese koymak istemiyorum. Acaba biraz daha da beklesek bana bir fikir verseniz çok sevinirim.
GuelGltkn Elifmeva34 bence cok beklemeden tedaviyi bitirin derim cünkü tedavi sürecleri de uzun sürebiliyo
Sevdaaaamm Elifmeva34 tedaviye baslayın canım bizmde durum aynı 2 yıldır ertledik son 4 aydır tedavi oluyoruz erken tedavi olmadık diye cok pişmanız
Sevgi1234 Bence beklemeyin tedaviye hemen başlayın derim çünkü ikiniz içinde uzun ve zorlu bir süreç. Rabbim kısa zamanda hayırlı sonuçlar versin. Hayırlı evlatlar nasip etsin
Elifmeva34 Sevdaaaamm Rabbim size de hayırlı bir evlat nasip etsin inşaAllah gerçekten zorlu bir süreç. Allah kolaylaştırsın🌸
Sevdaaaamm Elifmeva34 amin canım dularınız eskik etmeyin lutfen sun cok kotu durmdayız bebişimiz inş tutunur bize kavusur inş allahım hepimize o guzel duyguy tatırır inş💗
Elfhyr Sevdaaaamm canım hiç moralini bozma bir an önce tedaviye başlayın zaman kaybıdır asıl problem olan artık tıp çok ilerledi inşallah rabbim tez zamanda sana da tüm isteyen kullarına da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin