Sevim97 Kızlar 31 haftalığım ayaklarım çok şişti ellerimde herhangi bi şişlik yok ama ayaklarımda var sizce sıkıntılı bi durum mu yoksa olabilicek bidurum mu biraz endişendim
[silindi] Sevim97 ben de 30 haftalığım doktorum artık normal demişti bol bol su iç. Ellerim de şişiyor ve uyuşuyor
Arife3507 Sevim97 ben 36haftayim yeni ayagim sisiyo cok az uyusma yok elde sismede yok ayaklarini yuksege kaldiraram dinle nmeye calisin benim biraz oyle iniyor
Elifee Sevim97 benim de ayaklarım 36 numara bol gelirdi normalde canım şimdi 40 numaraya sıgmıyor acıyor hatta bazen doktor normal değil dedi bu tür ödemler tansıyon yapar dedi sürekli tansıyonunu ölçtür 14 9 olduğu an hastaneye gel dedi
Deryarslan Sevim97 benim 29.haftada başladı şeker yuklemesinden de olur diyorlar artık zamani da zaten ama surekli olmadı bir kac gün sürdü ara ara sisiyor.ozellikle hamur tarzı yiyecekler yemek, oturmakta etkiliyor uzun süre
Arife3507 Sevim97 genelde ödem olabiliyo diyorlar ama iciniz rahat etmesi adina doktorunuza sorun derim
Elifee Sevim97 ben suan 39 dayım geçen haftaya kadar hep 10 6 idi son üç dört gündür 13 e yaklaşıyor büyük küçük 9 A
Sevim97 Deryarslan evet şeker yüklemeside yapıldı yani neden kaynaklandığını anlamadım ama sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm olabileceğini son aylar dahada artacağını söyledi
Deryarslan Sevim97 bol su için bol yürüyüş yapin ayaklari sıkacak şeyler giyinmeyin.ben çalışıyorum bilmiyorum siz de calisiyormusunuz ama akşama kadar ayakkabi içinde olunca hafif sismeler oluyor evde sıkıntı yok
Beyzakyhn Sevim97 benim ayaklarim ellerim karbimda bile var sislik 26. Haftadayim daha ve 22 haftalikdan beri
hunilimom Sevim97 artık yükümüz ağırlaştı ayaklar taşıyamaz oldu o yüzden şişmistir benimde aynı şekilde ellerim ve ayaklarım şişti tansiyon var o biraz etki etti tabi ama bol su ve biraz yürüyüş ayaklarını da uzat akşamları koltuğun üstüne kan akışı biraz daha hızlansın canım