25agustos Göbeğinizin şekli nasıl tam olarak nerede. Benimki göğüs kafesinin altından itibaren sizin de öyle mi 🤔🤔
Canoglumbenm 25agustos göbek deliğimin ordan büyüyor canım 😊 yuvarlak göbüșüm. Aşağıda değil 😊 24 haftalığım çok şükür
25agustos Canoglumbenm kız mı canım. Çatlak var mı bu arada. Bende bazen göbek deliğime bıçak saplanıyor gibi oluyor hafiften
25agustos Elininanasi bende mi bir tuhaflık var yahu 😀 midem mi büyüdü acaba 😂ama aynada görünce hoşuma gitmiyor değil 😂
Elininanasi 25agustos benimde midem buyumus canim zaten.ama karnima bakirsan mide goze carpmaz halde.cok asagida sanki bi top koymuslar.kabaga gidyo😂😂kiyafetden gorununce herkes kiz diyo.karnimi acib gosderince direk erkek diyolar😂😂😂
Ikra_Lina 25agustos 23 haftalığım kızım olacak inşaallah benim de senin gibi😂 göğüs kafesimden başlıyor🐣
25agustos Elininanasi ben bol giyince belli olmuyor yan hatta geçen asansörde teyze bana okuldan mı geliyorsun dedi sırt çantası vardı. Bir yandan hoşuma gitti tabi ama koskoca göbeği görmüyor mu ddim bir yandan da
Canoglumbenm 25agustos 😅😅 kız üzülme ya. Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi de geçer onlar zamanla 😅
feyzaa34 25agustos benim yukarı doğru büyüyor kuzum mideyle birleşmiş gibi sanki kızım olucak 20+5 eylül annesiyim 😊