nilhanim Hatice99 biz de 39+5 olduk ve gelmeye niyetimiz yok gibi. Yarın son kontrolümüz olacak. Duruma göre önümüzdeki haftaiçi suni sancı vererek doğumu başlatacak doktorumuz
SevdaNurum Hatice99 biz de 39+2 olduk sancılarımz az az cıkıyor nst de. Bel ağrım cok fazla. Ondan başkada bişey yok. Nezaman geliceği sürpriz. Nekadar daha bekleriz bilmiyorum tabi🙏🏻
Cnrmom Hatice99 bizde 36+6 yız yarın 37 olucaz inşallah ☺️ Gecen cumartesi günü 36 haftayken nst de kasılmalar çıktı bakalım pazartesi doktora gidicez ne dicek ☺️
Hatice99 nilhanim hayırlısı olsun canım bende yurt dışında yaşıyorum eğer gelmezse 41+5 de suni sancı verecekler o zaman kadar bekliyorlar burada
nilhanim Hatice99 inşallah senin de kendi sancın gelir de o kadar beklemezsin canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri
Hatice99 SevdaNurum Hayırlısıyla gelsinler biran önce🙏 Bende sabırsızlanıyorum artık bide her gün eşimin ve benim ailem arıyor ne oldu diye daha çok bunalıma giriyorum))))
Hatice99 Cnrmom hayırlısı seniki erken gelecek gibi duruyor rabbim saglıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Deletedmom308 39+5 oldum. Dün kontrole gittim. Yine sancım çıkmadı. Hep 20 lerde düz çizgi çıkıyor sadece. Ağrım da yok 🤦♀️ Suyum iyi olduğu için 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorumuz
Cnrmom Hatice99 valla bilmiyorum yarın kocaeli tarafına gideceğim pazar döneceğim inşallah sancı tutmaz bebek daha kanala girmemişti ama normal doğuma şuan uygun demişti pozisyonu için 🙄
Mrve1bekir1berra1 Benimde 39+ 6 yarın 40 oluyorum hiç sancı yok bizde de ne olacak bilmiyorum insan telaşlanıyor