Dileks Adetten 4 gün önce beta kanda çıkar mı? Adetten 4 gün önce kan testi yaptıran var mı sonucunu kaçtı? İdrar testlerinde silik çizgi çıkıyor fakat 3 gün önce kan testin 0.06 tıydı acaba yükselme olur mu? 4 düştükten sonra bu 5. Gebeligim tabi testler dogruysa aşırı soru sordum kusura bakmayın 😣☺️ korkuyorum yoktur diye
EsraSyhn Adetten 4 gün önce kanda belli oluyor gebelik. Arkadaşım 5 gün önce yaptırmıştı hatta 59 çıktı değeri
EsraSyhn Dileks Olmazsa da üzülme. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. İnşallah istediğin gibi olur 🥰
Hafsamm Dileks anladım canım🥺 inşallh vakti geldiğin de sağlıklı olur 🤲🏻 Canım bide sübyan die bişe var duydun mu onu?
Dileks Hafsamm duydum hamileyken hocaya gidip muska yazılıyormus korkunmak için hamileysem gidicem Bi cami hocasına yazdırıcam inşallah
Rknvlkn Dileks bence gecikmeyi bekle çünkü benim 3 gün geçe 48 çıkmıştı geç döllenme olabiliyor sonra moralin bozulur çıkmayınca. Gecikmede herşey kesin olur sende stres yapmamış olursun
Rukiye2709 Dileks Canım inşallah vardır şu Cuma vakti dua et . Eğer hemen çıkmazsa da gecikmeni bekle belki geç döllenme olmuştur
Dileks Rukiye2709 inşallah canım 2 senelik evliyim rabbim biliyor ne kadar çok Bi evlat sahibi olmak istediğimizi Rabbim evlat isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah