Basakaya https://hizliresim.com/k9V1Y7 Bebegim 45 günlük yaklaşık 10 gündür alnında bu var geçmiyor. Mustela stelatopia kullanıyorum dunden beri. Neden kaynakli olabilir bilen var mi.
EsZe Basakaya sizin yediğiniz bi şeye alerjisi olabilir. Yeğenimin yanaklarında çıkıyodu buna benzer ama kıpkırmızı yaralar. Bi çok şeye alerjisi vardı anne sütünden geçiyomuş. Hemen doktora götürün ilerlemeden daha fazla
Gizem_miros Basakaya buyuk ihtimal egzama canim mutlaka doktora gotur benim ilk oglum cok hasssas egzma tarzi yuz dokmeleri vardi bebekken suan duzeldi ama seninki belliki daha hassas ve yuksek derecede mutlaka gotur
Basakaya BaharSefvan msjinizi yeni görüyorum. Malesef kilo alimina bagli oldugunu soylediler cevremdekiler ve her gelen ayni seyi söylediği icin ilk etapta onemsemedim. Sonra bu postu paylasip doktora gittim. Zzten gidecektim. Gidesiye kadar fikir edinmek amacli paylasmistim. Egzema oldugunu söyledi.
Basakaya Gizem_miros canim benim egzemaymis gecti kremle ama acaba alerjik bi durummu icime kurt dustu alerji testi yaptırmaya karar verdim. Sizde durumlar nasil
Basakaya Yasemincifci postu paylastiktan sonra goturdum zaten goturecektim fikir amaclı yazmistim buraya canım egzema olmus
Basakaya Fdsa cok sagolun burdan gorup krem asla kullanmam zaten dontora giderken fikir amacli olsun diye yazmistim buraya cok sagolun egzema olmus
BusraCk Basakaya bu şekilde bekletme canım doktora götür yavrum kiyamam. Benim bebeğimde de vardı hafif atlattı. Doktor belki kortizonlu krem verebilir yada daha farklı bi ilacta olur ama kesin doktora goturmelisin
Gizem_miros Basakaya benim oglumunds hassas kuzum oyuzden kremi var banyo etmese yada ustu kirli kalsa yada öpseler hemen kucuk kucuk sivilcelniyo krem suruyorum hemen geciyor malesef ki hassas ciltliler suan bnim bebek iyi korka gecer yani ben oglumun resimlerini atsam nolmus dersin okadar kotuydu bebekken suan iyi seninkide buyudukce gecer insllh
Mecvll Basakaya görür görmez egzama olduğunu anladım çok geçmiş olsun inş en erken zmanada toparlar ve bir daha tekrarlanmaz inş🤲🏻
Arzymn Basakaya stelatopia daha çok dermatit ciltlerde işe yarıyor, buna daha farklı bişey verir muhtemelen. Süt alerjisi olabilir bebeğinizde, başka yerlerinde de var mı? Kakası sümüksü, mukuslu mu ?