Sultan67 Kızlar bu gün doktora gittim ve bebeğim erkek olucakmış Allahım nasıl sevindim ya 😍 Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşAllah 💙💙🎈🎈
gulcins Sultan67 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın oğluşunuzu benimde ilk bebeğim erkekti çok erkek istemiştim Harika bir duygu insanın bir oğlu olması saçımın telini bile inceler gözlerimin içine bakar canım oğlum ❤
gulcins Sultan67 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın oğluşunuzu benimde ilk bebeğim erkekti çok erkek istemiştim Harika bir duygu insanın bir oğlu olması saçımın telini bile inceler gözlerimin içine bakar canım oğlum ❤
Sultan67 gulcins erkek annesi olmak ayrı bişey bende abimden biliyorum annemi gözünden sakınır Rabbim ahlaklı bi şekilde yetiştirmeyi nasip etsinn 🎈🎈💙💙
Minnosunannesi Kızı tebrik etceğime bodozlama kaç haftalıksın diyorum dimi ayıpladın beni 😂 @Busranagme bende çok merak ediyorumda ondan 🙈 buarada tebrik ederim inşallah hayırlı bir evlat olur sağlıkla gelsin canım .. 😊🙏🏻 Sultan67
EsraDndar Allah sağlıkla kucağınıza almayı basıp Etsın kaçıncı haftada ogrendınız cınsıyetını bız 9+1 cok merak edıyorum
Gulsen55 Sultan67 💙 Canim Rabbim gonlune gore versin, hayirli ve saglikli bi evlat olsun insallah. Benimde oglusumm yolda 14+5 im 12 haftalik iken ögrendim😍
Sultan67 Gulsen55 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım beniim ben biraz geç ögrendim ama olsun sağ salim gelsinler 💙🎈