Ft7953a 10 nisanda adet olmam gerekiyordu olmadim testte yapamadim 10 nisan bu yana vjinal akıntılarim arttı ve kasık agrilarimda eslik ediyo bu sabah kalktigimda goguslerim tas gibi sertlesmis ve aciyor normal mi hamilelik olabilir mi bugün ogleden sonra doktora randevu aldim
Ozlemsvr Ft7953a Bayağı olmuş inşallah hamilesindir sağlık ocağına git bari bir test yaptır. Sağlık ocağı her yerde bulunur..
Minikbebis Ft7953a benimde geçiktiğinde ilk yapmıştım negatif çıkmıştı ama doktor ultrasonda gördü bence bir soktora gitmelisin 😊😊
Pamukgirl Ft7953a bence yap baya geçmiş kız hastaneye gitmeden yap hamileysen onun mutluluğuyla git bence 😊
Ft7953a Pamukgirl insallah vardir ya yakinimda eczane yok maleseff hastaneye gidenee kadar sabredicem
Sumeyyeayaz Minikbebis bence de doktor en iyisi. Ne saglık ocağında nede kendi yaptıgım test de oğluşum a hamile olduğum çıkmamıştı. 3. Ayımda öğrendim hamile olduğumu. Allaha şükür şuan gün sayıyoruz. Allah gönlüne göre verir inşallah 🙏🤗
Ft7953a Korktum acikcasi yine olumsuz olucak diye o yuzden hayal kirikligina ugramamak icin gitmedim bugun gittim
Iremgokce Ft7953a benim de 10 nisanda olmam gerekiyordu olmadım hamileyim bugün kesemi gördüm bence yapmalısın ....varsa çıkar ..
Ft7953a Dr ultrasonla bakmadı bi gün verdi o gün gidicem o zaman ultrasonla bakicak kan tahlili verdim ama pazartesi cikicak uykularr haram oldu bana hetecanliyim cokk