Guzel_ailem Guzel_ailem vallahi şuan kilosu kaç bilmiyorum.. 34haftaloğım 32+2dee 2.200 demişti şimdi kaç kilo oldu hiç bilmiyorum
Leylaanneoluyor Tutor size ne dedi peki Dr normal mi olucaksin sezeryan mı bakalım abartmış mı başka Dr gidip öğrenicem hepsi aynı diyor mu
Esra7261 Leylaanneoluyor 31. Hafta da 2170 gramdı benim bebiş benim kide öndeymiş ama Doğum ile alakalı bişey demedi
Efil Leylaanneoluyor canım bana da kafası büyük dedi normal doğurdum çok şükür oğlum da ben de iyiyiz:)
Leylaanneoluyor selinerenozunal selinerenozunal bunları demen iyi oldu canım çok sağol bunu elbette araştıracagim insaallah gönlünüzdeki sonuç olur canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 😘
Leylaanneoluyor Nurseyma oda olabilir bakalım şimdi çatı büyütme egzersizleri yapmam lazım koca kafalı tosbigimi doğurmak için 🙏🐣
Leylaanneoluyor omertosvedos hmm anladım canım bende özel düşünüyorum Allah devlete düşürmesin bı gün kontrol e gidim dedim keyfi olarak ne bir bilgi ne bir kağıt daha da tövbe ettim bana kötü davrandılar eve geldim sağlık bakanlığına şikayet ettim
omertosvedos Leylaanneoluyor evet canim allah ellerine düşürmesin İsini severek yapan insan çok az var artık. Benim hastanem iyidi çok şükür
Leylaanneoluyor Guzel_ailem canım ben happymam uygulamasını gösterdim bunlar doğru mu dedim evet doğru dedi hepsi yanlış olsaydı derdi galiba
Bilgeferhat Leylaanneoluyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ama için rahat olsun bizim ki maşallah 4 hafta önde genetikte olabiliyormuş Haftaya kontrolümüz var bizimde bakalım eğer haftasına göre hala öndeyse gün vericek doktor 😊
Aysingeldiislerdegisti Leylaanneoluyor yükleme yaptırmadan asşa net bişey diyemezler. İnşallah yoktır keşke yaptırsaydın. Belki sadece genstik olarak iridir. Ben yaptırdım şekerim yoktu ama kafasıda kilosu da büyüktü
Leylaanneoluyor Aysingeldiislerdegisti beklide sadece genetiktir sağlığıyla ilgili bir şey olmasın da
Minikaydoganlar Leylaanneoluyor benim eşimin abisi de öyle 4 yaşına kadar yürüyemem iş kilodan doktor ilaç vermiş anca öyle yürümüş şimdi oğlu oldu yanaklarından başını dik tutamıyor 😂
Leylaanneoluyor Minikaydoganlar yaa ne gıcık bir durum o kadar taşı besle büyüt gitsinler babalarına ceksinler 😄