nurcakir58 34 haftalugim gitmedigim doktor kalmadi ilk bebegim erkek bebeklerde oluyomus kilosu 2800 normal dogar dediler simdide doguramassin bobreklerde buyudugu icin suyum bitmek uzere bisey yapilmiyo yasamaz diyolar dua edin 2haftaya dayanir bebegim sezeeyana alicaklar capada
Gulnur nurcakir58 Allah sifa versin her ikinizede oyle bir dogum olsunki butun dertler kederler bitsin ikinizde saglikli olun insallah
Pkzsntrk nurcakir58 canım benımde erkek ve ilk bebeğim bende 34 haftadayım banada buyume var demişti ama korkulacak bısey degıl genelde olur doğduğunda çocuk urplojı bölümü bakar. Erken sunnet ıyı oluyo demişti
nurcakir58 Pkzsntrk bebekde cok buyumus buyuyuncede suyumu bitirmis nerdeyse bana hep yasamaz dediler sizin dediginiz gibi olsa keske cok isterim
Pkzsntrk nurcakir58 ınsallah öyle olur canım benım bebegım ıkı hafta önden gıdıyo bıde 10 mayısta kontrolüm var sorarım doktoruma ama kötü bısey olsa derdı bana senın doktor garıp
Cbellle nurcakir58 allah sifa versın canım anlamadım 40. Haftayı beklersen mi yaşamaz yoksa sezeryanla almalarına ragmen mi yaşamaz diyorlar. Bizde de war genişleme merak ettim
Pkzsntrk nurcakir58 ben İzmir’de oturuyorum canım saçma bakmaması senın moralini bozmuşlar bıde en kötü ıhtımali söyleyerek
Pkzsntrk nurcakir58 yazarım canım tabı ama ıcını ferah tut bende senın ıcın bol bol dua edıcem dogum ne zaman
Pkzsntrk nurcakir58 anladım canı. Hakkında hayırlısı bana daha hıc Doğumla ilgili bilsey demedı sen neredesin il
nurcakir58 Cbellle alicaklar sezsryanla 2jafta sonra yasamaz gozuyle heo bakdilar ben umutluyum rabbime sigindim o bilir