Ozlem2 Kızlar 15+4 te cinsiyet ögrenen var mı :) ? Doktorumuz %51 kız dedi ama kesin değil var mı %51 dendinten sonra değişen?
Burcuxyz Ozlem2 canım bana ikili testte 12. Haftada kız dendi organını gördüm 14. Haftada ve 15. Haftada farklı doktorlara gittim pipisini gördüm :) kesin erkek dediler. Ama ben genede ultrasonu detaylıyı bekliyorum 20. Haftamda inş gideceğim ama heralde erkek yüksek ihtimal ama değişebiliyor erken diyorlar çoğu insan ama kız denip sonra erkek çıkan çok olabiliyormuş erkekler gelişimi 22 ye kadar devam edebiliyor galiba sonradan pipi çıkabilir yani
Burcuxyz Ozlem2 yani organı sonradan gelişebilir canım detaylı ultrasonu beklemek lazım diyor herkes valla hayırlısı neyse o olsun zaten %50 kız %50 erkek doktorun politik yaklaşmış emin olamamış bence :) göstermedi heralde seninki organını benimki maşallah ne zmn gittiysem açıyor 😂
Bellabells Ozlem2 canım zaten cinsiyet % 50 kız % 50 erkek.doktorun da sağolsun 51 yapmış onu 😂😂🙈 gramla tahmin ediyor.
Bellabells Ozlem2 bu Arada benim % 90 erkek dedi Salı günü.17+4 tük.organ falan göstermedi.Detaylı ultrasonu bekliyorum. Kesinleşsin de öyle bakalım önümüze.
cigdemm2434 Meyraa Valla bende gittim öğrenmeye ama eli ağzında bağdaş kurmuş oturuyor bizimki doktor eliyle göbeğime vurdu hafif hissetmesi için götünü döndü bu sefer çıldırdım 😂😂 sen kaç günlüksün ki bağdaş kurmuş oturuyorsun dedim götünü dönmesi deli etti 😂😂😂😂
Ozlem2 12. Haftada %51 demisti bakalim yarin 15+4 yine gidicem umarim bu sefer öğrenebilirim :) Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin🙏
nazan_a Ozlem2 Biz 14+6'da ogrenmistik. Doktorum emin olmadan cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunmamisti. Bir arkadasin da yazdigi gibi, zaten %50 kiz %50 erkek oluyor. Yani sizin doktor henuz bir sey gorememis demek ki :)
Anacsevgidolumelek Ozlem2 ben 12 ve 13 de gitmistim kiz demisti ve degisebilir kesin bir sey diyemiyorum dedi 18 de gittik bebegimiz kiz dedi 21 de detayliya girdik detaylinin doktoru da onayladi kiz oldugunu tasdikledik 😻👸
Sezen2006 Ozlem2 Pazartesi günü tam 15+0 te gittim, cinsiyet öğrenebilirmiyiz dediğimde emin olamazsam söylemeyeyimde yanıltmış olmayayım dedi,bakarken %80-%90 kız dedi, biraz daha baktıktan sonra %100 kız dedi emin olmasa söylemezdi bence 💗