Anneyimben49 Kızlar merhaba. Bisey sorucam Günlük lavaboya 3,4 kez çıkıyorum, büyük abdeste. Yemek yiyorum 1 saat sonra lavabodayim. 5 Gün var kontrole doktora sormaya ama niye böyle oluyor anlaamıyorum. Ishal de değilim kiiii. Sizde de var mı böyle birşey
260814 Anneyimben49 Sen gene iyisin canm ben yer yemez gidiyorum hemen doktorumda normal dedi 36 hafta 6 günlüğüm idrara zaten her dakka gidiyorum yakında tuvalette uyucam o derece ☺️
Pamukgirl Anneyimben49 bende aynı şeyleri yaşıyorum metabolizmam hızlı günde 4 oluyor neredeyse doktora sordum ne güzel işte daha ne istiyorsun gebelere kabızlık ilacı vermekten bıktık dedi🤷♀️
260814 Anneyimben49 etmez dedi canm bana çok norml dedi hatta hamileliğin ilk başlarında da aynısı oluyo dedi doğru dio yani
25agustos Anneyimben49 ne yesen olmuyordur yedikce boşaltımı tetikliyordur. Yoksa o an yediğin boşaltıyor olsa ishal olurdun. Tam boşaltm olmuyor o yüzden ara ara geliyor
Anneyimben49 Pamukgirl aynen yaaa korkuyorum bebek beslenemez diye. Normal olsun da bu durumlar başka bisey istemem
Bettby Anneyimben49 yani daha zamanın varmış ama benimde öyle oldugum günler cok oldu endişe etme, hareketliyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Pamukgirl Anneyimben49 normalmiş canım ayrıca haftayla alakası olduğunu düşünmüyorum ben daha 17 haftalığım ama doktorum normal dedi
Anneyimben49 Elifffatih ikisini de icmiyorum ki 1 ay önce idrar enfeksiyonu için toz içtim ondan sonra sürekli lavaboya çıktım
Anneyimben49 Pamukgirl sende mi aynısın 😕 millet kabız diye gider biz tam tersi valla. Günlük 3, 4 ü buluyor
Elifffatih Anneyimben49 hımm onu bilmiyorum bende çok wc ye gitmekten yara oldu makat kısmı 😞 gitsende oluyor gitmesende
Pamukgirl Anneyimben49 bende aynıyım hamile değilken de öyleydim bu yüzden hiç 50 kiloyu göremedim ilk haftalar kabızlık yaşadım 1 2 hafta sonra düzeldi yine aynı çok çıkıyorum normal dedi bende bebeğim beslenemez sandım ama besleniyormuş