Premsescik cigdemm2434 canım kapsülü içemiyosan küçük şişelerde var şurup maltofer adı bn ondan içiyorum bi sıkıntı yaşamadım istersen doktoruna söyle onu yazsın
cigdemm2434 Premsescik bakayım doktorla görüşeyim bana dedi zaten içmek istemiceksin ama mecbur içmek zorundasın dedi tok karına onaylarsa öyle yaparım
cigdemm2434 Burcuxyz bir arkadaşım ekmeğe sürüp yiyormuş bence tabletti kimse içemiyor çoğu kişi ilacı değiştirmiş veya tok karnına içmek istemiş gideyim bende konuşayım bir istifra ederken anlımda görmediğim damarları gördüm korktum
23Zumra cigdemm2434 bende 2 gundur kulaniyorum acayip halsizlik var uzerimde demirim 120 olmasi gerekirken 95 cikti icmekte istemiyorum 🤦♀️
Mom72626 cigdemm2434 canım gece yatarken iç yat . Bana mide ağrısı çok yapınca bıraktım ben şimdi başka bir tane vitamin yazdı doktor içinde Demir de varmış onu kullanacağım
Tugba1234 Selinimsi tüketmek mi tuketmemek mi gerekiyormuş ben kahvaltıdan once içiyorum da o yüzden sordum
Derinnge34 cigdemm2434 aman allahım o ilaç beni hastanelik etti🤦🏼♀️ Aç karnına içemediğim içinde malesef kan yüklemesi yapıldı çünkü kan ve demir kalmamıştı vücudumda. İlacınızı değiştirin derim
Elif160 cigdemm2434 ben o sekl yapyorm recetede de yiyeck ve içeceklerle arasna 2 saat girilmeli dio. Tabi sürekli aynı olmuyo bazn bi saat arayla da yiyip içyorm😂
ozgealtinoz Ben de içiyorum Demir ilacını ama tok karnına içiyorum ,eczaneden ilacı alırken üzerine tok olarak yazıldı ve günde 1 defa