Muhammedim01 Evet ben kendimi cesaretlendiriyorum ama hep bi korku var burda bunu başarmış Kişiler varmı merak ediyorum 😊💕
Misskokulumm Muhammedim01 doktorlar 2 sene sınırı koymuş ama çoğu doktor 4 sene olması gerektiğini söylüyor dikişlerin atmaması için zor bir karar doğrusu konuyla alakam yok ilk gebelik ama fikrimi belirtmek istedim 😊
Nsrn Muhammedim01 Dr. Hakan Coker’le 100 soruda doğal doğum diye bi kitap okudum daha yeni bu konuda acayip cesaretlendiriyor. Tavsiye ederim.
Ozzy Dün aynı konuyu bende açtım baya konuştuk ama yapabilen bir örnek çıkmadı maalesef🙈 benimde 2. Hamileliğim ve ssvd deneyeceğim. Deneyimi olanlar yazsada örnek olsa bizim için :)
Sumeyraerva Benim de ilk kizim sezeryandi aradan 5sene gecti dr konustuk bunu yapanlar var ama tehlikeli dedi sikintilar cikabiliyomus bence buna drunuz karar vermeli dikislerinizi ve sizi en net goren onlar
Ozzy Sumeyraerva Sumeyraerva zaten tabiki dr karar veriyor buna fiziki durumuna bebeğin kilosuna bağlı olarak onay verilen birşey yoksa kimse kafasına göre bunu yapacağım diyemez
Sumeyraerva Bence tehlikeye atilmamasi gereken bi konu bu cunku dogumdan sonra bizlerde sikinti cikarsa dogan bebekle ilgilenmekte zorlaniriz ama sezeryanin agrisi ve zorlugu bi kac gun zaten ama buyuk tehlikeler olursa o zaman bebeklede ilgilenemeyiz
Sumeyraerva Ozzy bazen illada yapacagim diyipte tehlikeye girenler oluyormus doktorum oyle soyledi bana o yuzden oyle dedim aradan zaman gecti yapabilirim kesilmek istemiyorum felan diyenler varmis
Ayazayaz Valla ben ilk doğumumda çok normal istemiştim zorunlu sezeryan olmuştum şuan 2. Ye hamileyim bazen aklıma geliyor denesemmi diyorum sonra zaten sezeryan olmuşum üstten kesilmişim alt tarafı bide neden deforme ediyim neden risk aliyim gerek varmı die düşünüyorum sonuçta ilk vajinal doğumumuz olmuş oluyor ilklerinde çok zor olduğunu biliyorum iki ablam normal doğurdu. Ben karar zar bakımından baktığım sezeryan daha karlı planlı bide bildiğim şey oluyor
Nurysf İlk doğumumu normal yaptım ikinci mecburi sezeryan oldu walla büyük konuşmayım ama bi daha sezeryan olmak zorunda kalmamak için 3.yü düşünmüyorum 😬 ama ssvd gerçekten işinin ehli biriyle yürütebilirseniz deneyin tabiki riskleriniz olablcegi için sizi çok zorlayıp yormazlar diye dusunuyorum normal dogum kadar rahatı yok bence ikisini de deneyip tatmış biri olarak yorum yapıyorum 🙋