Narcih Dserbest Burcu kuru cok sempatik ve cokta ilgili sanki gebeligimin basindan beridir takibimi yapiyormus gibi hissettiriyor :)
Ebruliiii Dserbest bende nisa hastanesi muhabbet hanıma gidiyorum 2-3 arkadaş orda yapmış banada önerdiler yeni taşındığım için kontrole gittim gayet tatlı bir doktor doğumuda orda düşünüyorum ☺️
CivcivAnnesi Dserbest ben ilk doğumumu yaptım çokta memnun kaldım akrabalarımın coguda yaptı ben tavsıye ederım. Hatta ılkınde ben medıcana hastanesıne gıdıyordum doğuma yakın degıstırdım cokta memnun kaldım👍🏻 Hatta suanda da devam edıyorum ☺️
CivcivAnnesi Sweetybaby malesef medilife öyle ya ben mesela ocak ayında şubat mart randevumu almıştım subat ayında da nisan mayıs düşün artık :) ozellıkle benım doktorum cok zor bulunuyorum ama ıkıncı dogumum olcak sırf doktorum ıcın katlandım 😆
Uurbsra Deletedmom0333 betül kuru benim doktorum çok memnunum sezeryan 1500 2000 arası diye bliyırm ama emin değilim
ilaydaaaa123 Gaziosmanpaşa bahçelievler civarlarında iyi bir doktor iyi bir hastane bilgisi olan varm