GzdMhmt 4 haftalık hamileyim doktor kese görünmüyor dedi pazartesi tekrar çağırdı kontrole,endişelenmelimiyim bilemiyorum 😞☹️
Neseozkan GzdMhmt canım ben 6. Haftada keseyi gördüm hiç korkma Allah sağlıcakla o günü gösterir sana inşallah sabret iyi düşün moralini bozma
Rbs111 GzdMhmt 4+5 te vajinal ultrasonda göründü canım ama sen 6. Haftada git karından görünür. Ben dış gebelik geçirdiğim için daha önceden doktor tedbir amacıyla alttan baktı yoksa alttan zararlı
GzdMhmt Valla içim ferahladı sayenizde kızlar çok teşekkür ederim.Anladığım o ki bu minikler 5-6 hafta arası gösteriyor kendini :))
melegiminannesi GzdMhmt yani canım 5+4 5 hafta 4 günlük hamilelik 6+4 de 6 hafta 4 günlük hamilelik oluyor 😊😊 +lı yazmamızın sebebi haftanın yanında günde ilerlediği icin oluyor 😊
mary1709 Kişiye göre değişiyor. Doktor bana ultrasonla göremeyiz dedi. Ben ultrasonda ısrarcı oldum ve 4. Hafta göründü kese.
Kbregt GzdMhmt baştaki sayı hafta oluyor mesela 5 haftalıksın salı oldu diyelim 5+2yim diyorsun mesela cuma oldu 5+5im diyorsun öğren bunları taze anne 😂 (bende burda öğrendim 😂😂
GzdMhmt Kbregt vaaayyy neler öğreniyoruuuummm 🙈😂😂 ya çok iyi bu platform valla herkes herkese destek çok çok iyi aklına takılan bişi mi var soruyorsun bi sürü cevap 👍🏻🤗 güzel güzel 🤗
GzdMhmt Sengulkrgz öğrendiğim de 3,5 haftalık hamileydim 🙈🤗 bilmiyorum ya tabi ben sanıyorum hemen kalbini falan dinliyorum ama öyle kolay değilmiş bu işler 🙈😂
Sengulkrgz GzdMhmt ohoo nerdeeee 😁 rabbim hayirlisiyla hepsini yasarsin yavas yavas insallah kendini yorma cok yeni o suan rahmine tutunsun sikica is yapma evde ilk 3 ay zaten doktorda uyarmistir...
Biyolog Benim 4. Haftada görüldü. Bunun 15 gun Öncesinde kan da verdim ultrasonda yaptırdım cikmamisti.
ipekclk GzdMhmt seninle aynı zamanda benimde son regl 27 Mart 😬 bugün ultrasonla baktı doktor kalınlaşma var fakat kese gözükmüyor bekleyeceğiz bakalım :) içini ferah tut ( diyene bak )
GzdMhmt Sengulkrgz aynen söyledi dinlenmene bak dedi ben ertesi gün işe gitmedimm 🙈😂😂 dinlenmeye çalışıyorum bol bol ama bişi hissedemiyorum elimin sürekli karnıma gitmesi dışında 🙈😍