Mr1517 Cylncyln kabızlık ah ah ne çektim hala daha bazen çeliyorum 16 haftalığız bizde sürekli sıvı tüket iyi geliyor 👋🏼
aaslii34 Cylncyln her gece yatmadan ev yapımı yoğurt tüket bi kase canım sabah da kuru kayısı ardından su iç bakalım iyi gelicek mi ? Bende yaradı işe
Oslem39 Cylncyln ilk zamandan beri çekiyorum 12 haftalığım şuan çok zor, gece suya ceviz birde kayısı koy sabah suyunu iç cevizi kayısıyı ye , iyi geliyor zeytinyağı da iyi dedi doktor
Emine071 Cylncyln bende çok cektim o kadar su içmeme rağmen yine kabızlık var af edersiniz tuvaletimi yapınca yeni doğmuş gibi oluyorum karnım vücudum o kadar rahatlıyor ki
Cylncyln Aslbrk bende 7 haftalığımı şişkinliğimden zor hareket ediyorum sanki 4 aylık gibiyim koca bir göbegim var
Aslbrk Cylncyln soda , sıcak su herşey denedim en son erik biraz iyi geldi . Bağırsakları yumusattigi için biraz anlikta olsa rahatlatıyor .
tugis05 Karpuz biraz iyi gelmişti onunda çözümü kısa sürdü :( göbeğim 7 aylık gibi şiş. Kasıklarıma gaz krampları vuruyor arada bir. Malesef benimde cok hazımsızlığım ve kabızlık problemim var
Kovaburcu aaslii34 bende kabızsam o gün sadece yoğurt ve kayısı birde corba içiyorum okadar düzeliyorum