Akbasinci 16 haftaşıkken 23 nisanda doktor bebeğin erkek olduğunu söyledi erkek kıyafetleri almaya başladı annem ilk torunu benimde ilk bebeğim endişe ediyorum sonradan kız çıkmaz dimi çevremde forumlarda birkaç zaman sonra erkek olup kız çıkab kız olup erkek çıkan olmuş çok endişeliyim 😕
Sudembulut Akbasinci Bence alma kuzum daha bi kaç kere daha gör emin ol çok oluyor çünkü böyle durumlar
Mr1517 Akbasinci eşya almak için çok erken bence alma, bende 16 haftalığım banada kız dedi doktor ama ben almıyorum son 3 ay kala alacağım hemde batıl inançlar işte bir nevi uğursuzluktur vs derler korktum bende almıyorum 🧐
Akbasinci Sudembulut ikili testte doktor erkek demişti sonra iki hafta sonra kendi doktorumda erkek dedi
Mr1517 Akbasinci herkesin düşüncesi kendisine aittir, herkesin dini kendisine aittir düşüncene saygı duyuyorum 🙏🏻
Akbasinci Mr1517 bence din ile bir alakası yok benim kendi fikrim cnm Bende müslümanım Elhamdulillah ama bu tarz şeyler insanı sadece korkutuyo ben korkulcak şeyler olarak düşünmüyorum