Aybuketugba 32 haftadayım bugün kanda idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tek kullanımlık 2 toz verdi doktorum. Bu durumu yaşayan var mı riski nedir?
Aysebkr1258 Aybuketugba bende sizinle aynı haftadayım ve benimde var enfeksiyonum ne kadar ilaç kullansamda geçmiyor maalesef bol bol su için
Zehramom Aybuketugba bn o tozu bi kaç kez kullandım . Bol su içmek ve iç çamaşırını sürekli değiştirmek gerekiyor .
Meryemtoptas Aybuketugba bende 31 deyim benimde idrar da kan çıkıyor bebek böbreklerime baskı yaptığı için 2 böbreğimde de genişleme var bundan sebep kan oluyor ama kültür tahlilim temiz çıktığı için doktor ilaç vermiyor. Günde 3 lt su içiyorum.
Aybuketugba Zehramom çok su içiyorum çamaşıra da dikkat ediyorum ama yine de bu ikinci oluşu. Sizinki kaç haftalık
sevgitekes Zehramom ayn doktorum idrar kültürü testi istedi sonuç enfeksiyon geçmiş dedi bi haftada hemde bol su süt meyve suyu iç camasirini sık değiştir utule geçer
Zehramom Aybuketugba ben suan 35 oldum geçti çok şükür ama çok çektim tekrarladı bendede sürekli . Su çok önemli ben midemden dolayı içemedim ondan oldu