Mavigozunannesi Safa yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca nefes alamıyorum neden acaba yaşayan var mi
Elif7781 Mavigozunannesi benimde öyle bebeğiniz kız mi ? Oğlumda da sağa yatamazdım doktor da enfeksiyonum olduğu icin ısrarla sola yatmamı söyledi ama ciğerim sisiyor boguluyorum sanki
Candaan Mavigozunannesi benimde 30×4gunluk arada bendede öyle oluyor bazen oturunca bile öyle oluyorum
Leylak83 Mavigozunannesi solda kalbimiz var... Ama işte hamile olunca da sola yatın ki sağdaki toplar damar rahat çalışıp, bebeğin gelişimi etkilenmesin diyor doktorlar.... yapacak bisey yok
Harunfatma Bende öyleyim canim sağ tarafimda daha da bi rahat hissediyorum sola yatinca nefesim kesiliyo gibi oluyo 35 haftaligiz 🤗
Mavigozunannesi Leylak83 sola yayın diyolr dr lar hamile iken aynen de işte ben bir türlü nefes alamıyorum 😂
Elif7781 Denisss İbrahim Saracoğlu’nun bir yazısında okumuştum cinsiyet tahminleri diye bir yazı erkek bebeklerde genelde sola yatma ihtiyacı duyuluyormuş tabi ben bunu okuduğum da bu durumu yasıyordum zaten
Mavigozunannesi Elif7781 2.gebeligim ve erkek sola yaramıyorum ilki kızdı ve hep sola yatmıştım rahattım o şekilde 😂
Elif7781 Mavigozunannesi bu tezi çürüttü ozaman 😂 ama benim öyle olmustu suan da hep sağa yatasım var boguluyor gibi oluyorum