Happyangel KIzlar şiddetli baş agrım var migren oldupu için saat 3 gibi bi tane parol içtim geçmedi ne yapmalıyım veya doktora gitsem ilaç içtiğim için müdahale edebilir mi
Yarendeniz Happyangel canım bende de var ilaç içtiğim halde geçmedi acile gittim dr serum verdi yine geçmedi bugünde hafif ağrı hissedince parol içtim çoğalmadı ağrı böyle çekicez galiba bunu bence ağrı çoğalmadan tedbir al 😔
Seftali @Happyangel bende de migren sorunu var üç gün yattım baş ağrısından sonunda acile gittim. Neredeyse 36 saatte 4 tane parol içmiştim ve acilde de parolun serumunu taktılar ağrımı geçirmedi ama hafifletti canım. Çok geçmiş olsun bu arada.
MerveDmn Kızlar benimde migrenim var çareyi nane yağında buldum rahatlatıyor masaj yapınca tavsiye ederim
Seftali @Happyangel günde 4 taneye kadar icebilecegimi söyledi doktorlarım içini ferah tutmaya çalış önce biz sonra allah korur meleklerimizi inşallah
Kadriyeanes Çok şükür şimdilik ertesi güne kalmadan bi günlük benim migren atakları. Kriz geldiğinde de ışıksız karanlık odada göz bandı takıp uyumaya çalışıyorum