deletedmom9494 Gungu_gunayy aynen öyle canım benim eşim erkek istiyordu ama kızımız olacağını duyunca zamanla kendini hazırladı bu duruma şimdi kızıma ben bunu yapcam böyle yapıcam diye düşünüyor Allahım sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin inşallah 🥰
Duyguxx Pelineren 16. Haftaya kadar %90lık ihtimal kız dedi doktorum. Dayanamadım 15 haftada başka doktora gittim oda kız dedi. 16. Haftada kendi doktorum %200 erkek dedi😂
Gizmoo2013 Duyguxx yenimi oldu bu yani özeldemi oldu 16 haftada baya büyümüş oluyo bebiş demekki utangaç prensin geliyo annesi 🙈☺️
Pelineren Duyguxx bende yüzde 90 ihtimal werdilermi tmam değişmez gözüyle bakıyordum ama burda okuduklarım heran herşeyin olabilceğni gösterdi bana 🙈🤗
Pelineren Doktordan geliyorummm 12 de yüzde 90 erkek demişti bgn gittim we erkek olarak dewam ediyorux yolculuğumuza 🤗 ikinci oğlum geliyoooorrr 🥰
Askkokuluyavrum Pelineren özele gidiyorum canim ayrıntılı da da göstermedi güzel evladım ☺️ Azıcık inat olcak herhalde anası Ve babası gibi
Seymahatunn Pelineren 14.haftada %80 erkek dedi başka bir doktora 16. Haftada gittim %99 Kiz dedi 😊 bilmiyorum sonuç ne kafalar karıştı 😂😂
Pelineren Seymahatunn pipiyi ben kendimde gördüm doktor bakarken we ilk oğlumdan tecrübe sanırım direk anladım 🤣