Uurbsra Pelineren evet pipiye benziyodu ve sonra bacak arası bomboşştu😂 eşim içine kaçamaZmı dedi üh dedm😂
deletedmom9494 Burcuxyz kız bebeklerde bi çıkıntı oluyormuş onu gördü doktor erkek dedi direk sonra 16 haftayı geçince kız olduğunu söylediler 🥰
Bellabells 17+4 te %90 erkek dedi Salı günü .hemen beğendiğim isimle hitap etmeye başladım 😂 ama pipi falan görmedik.güvenemiyorum açıkçası.herhangi birşey de almadık.
Pelineren Bellabells yaklaşık 18 haftalık olmuş değişmez heralde diycem de pipi de görmeyince we burdaki yaşananları okuyunca şüpheyle yklaşır insan 😬😬
seyda006 Pelineren ben canım 12 hafta da erkek dedi sonraki kontrolde kız dedi ikisinede yüzde yüz dedi ama 😃 yüzde yüz erkekti sonradan yüzde yüz kız oldu
Pelineren Hazalonur1 3 haftadır uygulamadan çıkamıyorum okumaktan şuan doktor yüzde yüz dese yok ya biliyorum yanılcaksınız diyesim geliyo o derece 🤣🤣🤣
Buseersoy Hazalonur1 erkek dedide inşallah detaylı değişmiş olur erkeğe alıştım Ama hep kız hisediyorum
Hazalonur1 EsraSyhn olurmu olur diye düşünüyor işte insan Herseyden önemlisi sağlıklı olsunlarda ❤️🙏🏻🙏🏻🥰