SweetB Merhabalar Instagram’da uzun zamandır gümüş göğüs ucu koruyucu görüyorum sürekli tanıtımları yapılıyor kullanan ölüler çok memnun sizler ne düşünüyorsunuz bilgi verirseniz çok memnun olurum sizce almalı mıyım ????
Merius SweetB bende çok merak ediyorum bazıları hiç bi ise yaramıyo diyor bazıları hiç yara olmadan atlattim bu süreci diyor
GuelGltkn SweetB bende hep ayni tanitimi görüyorum da fiyati cok ucuk gibi sanki😳 ben avent gögus kalkani almayi düsünyorum 80tl daha da uygun
peloo SweetB valla ben de silvermom aldım bence işe yaradı doğumdan bi hafta önce kullanmaya başladım hep taktım yara olmadı hiç ama almasamda olurdu bence en iyisi lansinoh krem 😏
Elif7781 SweetB gümüşü bilmem ama ben aventin göğüs Kalkan’ını kullandım ve hicccc yara olmadı bi ara dedim deneyeyim çıkardım hemencecik başladı yara olmaya gerçekten süper bisey çıkarandan allah razı olsun 😂
Merius Leylak83 Kikikikikiki 🤣🤣🤣🤣 hee ölüler kullaniyomus allah ta seni güldürsün 🤣🤣🤣 ölülerin memitosu bu sayede bozulmuyomus 🤣🤣🤣
sydtns Bana arkadaşım doğum hediyesi olarak aldı şimdiden çok araştırdım kullananlar memnunmuş. Şimdilik kutuda ama doğuma yakın kullanmaaya başlayacaö hayırlısı
Modies SweetB almicam ben güzel bir krem alacağım ve karbonatla temizleyeceğim valla çok pahalı ve gereksiz buldum